Услуга за решение на едно гише за мебелен обков.

Всички категории
Плъзгач с лагерен топка

Начало> Продукти > Серия слайдове > Плъзгач с лагерен топка

ПРЕПОРЪЧВА:

 • Икономичен плавно затваряне на плъзгач с 3 сгъваеми сачмени лагери Производител | Добави | BBS450S
  Икономичен плавно затваряне на плъзгач с 3 сгъваеми сачмени лагери Производител | Добави | BBS450S

  Soft Closing 3-Fold Ball Bearing Slide в сравнение с подобни продукти на пазара, той има несравними изключителни предимства по отношение на производителност, качество, външен вид и т.н. и се радва на добра репутация на пазара. Addith обобщава дефектите на минали продукти, и непрекъснато ги подобрява. Спецификациите на плъзгача с плавно затваряне с 3 сгъваеми сачмени лагери могат да бъдат персонализирани според вашите нужди. Гардероб за чекмеджета, домакински обков, плъзгачи за чекмеджета с тройно меко затваряне на сачмени лагери от Addith Hardware с отлична изработка и рентабилна цена. Addith предоставя професионални услуги за прилагане на системи за панти и обслужване на едно гише за мебелен обков.

 • Качествен натиск за отваряне на плъзгач с три сгъваеми сачмени лагери | Добави | BBS450P
  Качествен натиск за отваряне на плъзгач с три сгъваеми сачмени лагери | Добави | BBS450P

  Артикул №: BBS450P Тип: Плъзгач с три сгъваеми сачмени лагери Опаковка: Опаковайте според вашите изисквания. Ще бъдат поискани допълнителни разходи за специална опаковка като цветна кутия, блистерна опаковка и др. Дата на доставка: Около 25-45 дни въз основа на количеството на вашата поръчка Възможност за доставка: 5000 тона / месец Срок на плащане: T/T, L/C или други за договаряне.

 • Натиснете, за да отворите плъзгач с три сгъваеми сачмени лагери | Добави | BBS450PQ
  Натиснете, за да отворите плъзгач с три сгъваеми сачмени лагери | Добави | BBS450PQ

  Артикул №: BBS450PQ Тип: Плъзгач с три сгъваеми сачмени лагери Опаковка: Опаковайте според вашите изисквания. Ще бъдат поискани допълнителни разходи за специална опаковка като цветна кутия, блистерна опаковка и др. Дата на доставка: Около 25-45 дни въз основа на количеството на вашата поръчка Възможност за доставка: 5000 тона / месец Срок на плащане: T/T, L/C или други за договаряне.

 • Качествен плъзгач с три сгъваеми сачмени лагери 45MM | Добави | BBS4515 Производител | Добави
  Качествен плъзгач с три сгъваеми сачмени лагери 45MM | Добави | BBS4515 Производител | Добави

  Плъзгач с три сгъваеми сачмени лагери | Добави | В сравнение с подобни продукти на пазара, BBS4515 има несравними изключителни предимства по отношение на производителност, качество, външен вид и т.н. и се радва на добра репутация на пазара. Addith обобщава дефектите на минали продукти и непрекъснато ги подобрява. Спецификациите на плъзгача с три сгъваеми сачмени лагери | Добави | BBS4515 може да бъде персонализиран според вашите нужди.

Изпратете вашето запитване

11
33
22
20231109_162420_390
20231109_162420_391
11
33
22
20231109_162420_390
20231109_162420_391

45MM Производител на плъзгачи с три сгъваеми сачмени лагери | Добави | BBS4510


Плъзгач с три сгъваеми сачмени лагери в сравнение с подобни продукти на пазара, той има несравними изключителни предимства по отношение на производителност, качество, външен вид и т.н. и се радва на добра репутация на пазара. Addith обобщава дефектите на минали продукти и непрекъснато ги подобрява. Спецификациите на плъзгача с три сгъваеми сачмени лагери могат да бъдат персонализирани според вашите нужди. Гардероб за чекмеджета, домакински хардуер, плъзгачи за чекмеджета с три сгъваеми сачмени лагери от Addith Hardware с отлична изработка и рентабилна цена. Addith предоставя професионални услуги за прилагане на панти и обслужване на едно гише за мебелен обков.

Параметри на продукта
ТипПлъзгач с три сгъваеми сачмени лагери
МатериалСтудено-валцова стомана
Ширина45mm
ЦвятСин цинк, черен
Максимално тегло30 кг/450 мм (18")
Налична дебелина0.9*0.9*0.9mm; 1.0*1.0*1.0mm; 1.0*1.0*1.2mm; 1.2*1.2*1.2mm; 1.2*1.2*1.5mm
Наличен размер10"/250mm; 12"/300mm; 14"/350mm; 16"/400mm; 18"/450mm; 20"/500mm; 22"/550mm; 24"/600mm
Преминал SGS тест и над 50,000 XNUMX теста за отваряне и затваряне
ОпакованеОпаковайте според вашите изисквания. Ще бъдат поискани допълнителни разходи за специална опаковка като цветна кутия, блистерна опаковка и др.
Дата на доставкаОколо 25-45 дни въз основа на количеството на вашата поръчка
възможност за снабдяване500,000 XNUMX комплекта / месец
Условия за плащанеT/T, L/C или други за договаряне.
Оферта за мостриЩе предложим безплатни мостри за проверка на качеството.
Подреждане на пробиПробите ще бъдат подготвени за изпращане за около 3 работни дни с експресна доставка като DHL, UPS, TNT, FedEx или EMS.
Каталог на дисплея
file_01645428112072
file_11693376547068
file_31693376547068
Характеристики на продукта

Чекмедже гардероб домакински хардуер три пъти сачмени лагери чекмедже пързалки от Хардуер на Addith с отличен занаят и рентабилна цена. Предоставя Addith професионални услуги за приложение на панти и обслужване на едно гише за мебелен обков.

1. Изработен от студено валцована стомана от висок клас, изящно занаятчийско поцинковане, двуслойна повърхностна обработка, устойчива на издърпване и не ръждясваща лесно.

2. Нанасяне на цялостни удебеляващи материали на плъзгача на чекмеджето, трикратна изработка външните и вътрешните релси на коловоза са по-здрави.

3. Солидна двуредна стоманена топка, цялостен безшумен дизайн, безшумен шум намаляване, така че животът и офисът да са по-удобни.

4. Чрез стриктна проверка на качеството може лесно да се изтегли повече от 50,000 25 пъти и може да поддържа предмети с тегло под 25 kg и част от размер плъзгач за чекмедже дори може да си позволи над XNUMX кг.

5. По-икономичен в сравнение с типа плавно затваряне и по-добра изработка на материала по-добър носещ ефект от други видове и дебелина на плъзгача

6. Можем да предложим два различни цвята и различни дебелини на материала да бъдат доставени, за да отговорят на нуждите на клиенти на различни нива.

7.Multi-scene приложение, по-подходящо за прилагане предимно на тежки чекмеджета като гардероби, библиотеки, нощни шкафчета, компютърни бюра и др.


Относно Адит
Относно Адит

Shanghai Addith Hardware Co. Ltd е професионален доставчик на мебелен обков с дългогодишен опит. Ние предлагаме над хиляди продукти, включително пълна гама мебелен хардуер като панти, плъзгачи, дръжки, брави, винтове, крака за маса и други свързани продукти. Имаме придобити одобрения като китайски, европейски и американски стандарт за качество.

Имаме много дистрибутори по целия свят и се радваме на висока репутация в САЩ, Европа и Азия. Надеждно качество, гъвкаво обслужване и постоянни иновации са нашият принцип. Ние винаги работим за подобряване и непрекъснато създаване на стойност за нашите партньори.

Въз основа на нашия богат опит, професионален екип и система за отговорно обслужване, ние също се считаме за офис за покупки на клиенти в Китай. Имаме удоволствието да имаме вашите чертежи и мостри за разработване на нови продукти и ние ще интегрираме ефективно ресурсите на индустрията и ще контролираме стриктно разходите, за да направим повече печалба за клиентите. Ние искрено очакваме да си сътрудничим с вас. Нашата бизнес философия е да бъдем надеждна марка мебелен обков и да създаваме стойност за нашите клиенти, доставчици и обществото. Нашето развитие произхожда от неуморно преследване и непрестанни иновации.

Ние предлагаме висококачествени продукти на различни ценови точки, което ще ви улесни да задоволите нуждите на широк кръг от бъдещи и съществуващи клиенти. Addith се специализира в предоставянето на рентабилни продукти с качествено обслужване.

Винаги, когато имате нужда от продуктова поддръжка, мостри, по-бързо време за производство, допълнителен аутсорсинг... Addith е винаги тук за вас!

Свържете се с нас сега, за да започнете снабдяването.

Често задавани въпроси
 • Q

  Какво трябва да направим, ако възникнат дефекти в качеството след получаване на стоките?

  A
  Моля, любезно ни изпратете снимки с подробно описание по имейл или по друг начин, Addith ще го реши вместо вас незабавно, ако това е наша небрежност, ние ще възстановим сумата или ще бъде уредена безплатна замяна, след като бъде потвърдена. Ние предоставяме надеждно и навременно следпродажбено обслужване, за да спечелим доверието на много стари и нови клиенти, трябва да сте доволни от Addith.
 • Q

  Какъв е срокът за плащане?

  A
  Обикновено T/T, L/C или други за договаряне.
 • Q

  Какъв е товарният капацитет за 20-футов контейнер и възможно ли е да се зареждат смесени продукти в един контейнер?

  A
  Максималният капацитет на зареждане зависи от продуктите и метода на опаковане, който сте поискали, ние ще потвърдим подробностите, след като потвърдите поръчката, смесването на продукти в един контейнер е приемливо.
 • Q

  Как можем да знаем повече информация за опаковката?

  A
  Ние сме първокласен доставчик на OBM за опаковане, както обичайно, ако няма специални изисквания към опаковката, обикновено ще отпечатаме логото на собствената марка „Addith“ върху вътрешната опаковка и външната опаковка. Освен това можем да предоставим допълнителна OEM услуга по заявка на клиента, но ще има по-голяма MOQ от нормалните начини. Ако имате нужда от услуги за опаковане, които можем да предоставим, моля не се колебайте да се свържете с нас за консултация, ние вярваме, че ще ви предложим по-добро задоволително решение.
 • Q

  Колко време е времето за доставка?

  A
  Можем да доставим продукта около 20-45 дни, което зависи от различните продукти, ние ще организираме производството, след като получим вашия депозит. Ако поискате по-ранна дата за доставка, ние ще преговаряме за уреждане и ще уредим по-ранен час за вас.
 • Q

  Как можем да вземем проби от вас?

  A
  Ние ще ви предложим безплатни мостри, преди да направите поръчка, трябва да платите само разходите за превоз, като използвате вашата експресна сметка или просто да организирате услугата за получаване.
 • Q

  Как можем да разберем качеството, преди да направим пробна поръчка?

  A
  На първо място, ние ще предоставим безплатни мостри, преди да направим пробната поръчка за вашия тест за качество, след времето за поръчка ще ви изпратим предпроизводствената мостра за повторна проверка на детайлите на продукта. И винаги имаме строг контрол на качеството по време на нашия производствен процес, за да избегнем проблем с качеството. Освен това имаме тест за качество, базиран на различни национални стандарти, за да докажем нашето отлично качество, което ни показва, че ще бъде вашият приоритет.
 • Q

  Какво е минималното количество за поръчка при първа покупка?

  A
  Различни MOQ за всеки артикул и това зависи от стоките, които избирате. Например плъзгач за сачмени лагери: 1,500 до 3,000 комплекта/размер, панта: 10,000 30,000 бр. до 1,000 3,000 бр./модел, дръжка: XNUMX до XNUMX бр./модел и т.н.
 • Q

  Как можем да научим повече за вашата компания и основен продукт?

  A

  Ние сме много професионален доставчик на мебелен обков, който се специализира в мебелни аксесоари в продължение на много години и нашата собствена марка "Addith" се продава добре в много страни, която е в състояние да предложи вашите висококачествени продукти и професионално обслужване. Нашите основни продукти са: панти, плъзгачи, дръжка, опори, брави, винтове, крака за маса, кошници и други мебели. Ставайки наш дългосрочен партньор, ние ще се радваме да ви помогнем да разширите своя пазар и да увеличите пазарната си мощ.

 • Q

  Търговска фирма или производител ли сте?

  A

  Ние сме професионална търговска компания за износ, а също така сме фабрика, която разполага със собствена производствена линия за основни продукти, за да осигурим разнообразие от продукти, за да отговорим на нуждите на пазара за нашите нови и стари клиенти, събрахме огромен източник за почти свързаните фабрики за мебелен обков в Китай, това ни позволява да ви предоставим всякакви персонализирани решения с добавена стойност, ние оценяваме различни цени според нивото на качество и препоръчваме на клиентите за различни пазари, професионален процес на контрол на качеството преди изпращане, също така се разработват нови артикули за сезон и можем да предоставим услуга за персонализиране на продукти според вашите специални изисквания. Addith е специализирана да предлага решения на едно гише за вас, ние винаги осигуряваме бърз и високоефективен отговор. За ПО-ДОБРА ЦЕНА, ВИСОКО КАЧЕСТВО, НАЙ-ДОБРАТА УСЛУГА, Addith е вашият умен избор, можете да разчитате на нас!

Разследване
Напишете ни съобщение

ОСТАВЯТЕ НИ А СЪОБЩЕНИЕ

Горещи категории