Услуга за решение на едно гише за мебелен обков.

Всички категории
Винтове

Начало> Продукти > Винтове

ПРЕПОРЪЧВА:

 • Винт Contete с диамантен връх| Добави | SCR56
  Винт Contete с диамантен връх| Добави | SCR56

  Винт Contete с диамантен връх| Добави | SCR56. Електрическите индикатори трябва да се проверяват внимателно. Неговата електромагнитна съвместимост, статични, хармонични и други електрически проблеми, които могат да повлияят на работата на други устройства, ще бъдат обработени правилно.

 • Предварително нарязан винт | Добави | SCR54
  Предварително нарязан винт | Добави | SCR54

  Предварително нарязан винт | Добави | SCR54. Продуктът е хипоалергенен. Дървените материали са специално обработени, за да не съдържат бактерии и гъбички, когато са подложени на високи температури.

 • Винт за гипсокартон | Добави | SCR50
  Винт за гипсокартон | Добави | SCR50

  Винт за гипсокартон | Добави | SCR50. Продуктът не е податлив на драскотини, удари или вдлъбнатини. Има твърда повърхност, която силата, приложена върху нея, не може да промени нищо.

 • Винт за гипсокартон | Добави | SCR01
  Винт за гипсокартон | Добави | SCR01

  Винт за гипсокартон | Добави | SCR01. Продуктът е изключително издръжлив. Способен е бързо да възвърне първоначалните си размери и форма след временна деформация.

Изпратете вашето запитване

44
11
22
33
44
11
22
33

Персонализирани производители на винтове Robertson с плоска глава от Китай | Добави


Винт Робъртсън за дърво с квадратна глава с плоска глава от Addith Hardware с отлична изработка и рентабилна цена. Addith предоставя професионални услуги за система за нанасяне на панти и обслужване на едно гише за мебелен обков.

Позиция № .:ADS007
Тип:Робъртсън винт
Опаковка:25 KG насипно в кашон или 1000 PCS в кутия. Или опаковайте според вашите изисквания. Ще бъдат поискани допълнителни разходи за специална опаковка като цветна кутия, блистерна опаковка и др.
Дата на доставка:Около 25-45 дни въз основа на количеството на вашата поръчка
Начин на плащане:T/T, L/C или други за договаряне.
Оферта за мостри:Ще предложим безплатни мостри за проверка на качеството.
Параметри на продукта
ТипРобъртсън винт
Материал1022, Термична обработка
ЦвятСин цинк, черен, цветен цинк
СпецификацияПлоска глава, 2# квадратно задвижване, с 4 писца под задвижване на главата, винт тип-17
Размер6*3/4; 6*1; 6*1-1/4; 6*1-1/2; 6*1-3/4; 6*2; 8*3/4; 8*1; 8*1-1/4; 8*1-1/2; 8*1-3/4; 8*2; 8*2.1/4; 8*2.1/2; 8*3
Преминал SGS, ISO 9001, 2000
Опаковане25 KG насипно в кашон или 1000 PCS в кутия. Или опаковайте според вашите изисквания. Ще бъдат поискани допълнителни разходи за специални опаковки като цветна кутия, блистерна опаковка и др.
Дата на доставкаОколо 25-45 дни въз основа на количеството на вашата поръчка
Условия за плащанеT/T, L/C или други за договаряне.
Оферта за мостриЩе предложим безплатни мостри за проверка на качеството.
Подреждане на пробиПробите ще бъдат подготвени за изпращане за около 3 работни дни с експресна доставка като DHL, UPS, TNT, FedEx или EMS.
Каталог на дисплея
file_01645429357533
file_01645429364208
file_01645429369977
Характеристики на продукта

Винт Робъртсън за дърво с квадратна глава с плоска глава от Addith Hardware с отличен занаят и рентабилна цена.Addith предоставя професионална панта услуги за приложни системи и обслужване на едно гише за мебели хардуер.

1. Винтовете за ламарина са предназначени за свързване на тънки парчета метал към дърво, фибростъкло

2. Използването на висококачествена тел 1022, фина изработка след закаляване обработка, по-голяма твърдост, по-висока якост.

3. Разнообразие от общи размери на винтове, пълни размери, можете да поръчате според реални нужди.

4. Стандартна плоска глава, 2 # квадратно задвижване, с 4 NIBS под задвижване на главата, Тип-17 винт

5. Използва се широко в домашни и офис уреди, дървени мебели, ремонт и изобретения

6. Винтовете имат остри резби и режещи опашки, които се нарязват на a материал като някои меки материали пластмаса и дърво по-удобно.

7. Нишката е по-дълбока, разстоянието между празнината е равномерно силата е равномерна, заключването е по-сигурно, не е лесно да падне при използване то.

8. Изработен от висококачествена стомана и използвайки поцинкована повърхностна обработка, не е лесно ръжда, устойчиви на корозия и издръжливи.

9. Страхотно за общ ремонт около къщата

10.Неръждаема стомана

11.Метал предимно чрез предварително пробита или собствено генерирана дупка в светлината калибър метал


Относно Адит
Относно Адит

Shanghai Addith Hardware Co. Ltd е професионален доставчик на мебелен обков с дългогодишен опит. Ние предлагаме над хиляди продукти, включително пълна гама мебелен хардуер като панти, плъзгачи, дръжки, брави, винтове, крака за маса и други свързани продукти. Имаме придобити одобрения като китайски, европейски и американски стандарт за качество.

Имаме много дистрибутори по целия свят и се радваме на висока репутация в САЩ, Европа и Азия. Надеждно качество, гъвкаво обслужване и постоянни иновации са нашият принцип. Ние винаги работим за подобряване и непрекъснато създаване на стойност за нашите партньори.

Въз основа на нашия богат опит, професионален екип и система за отговорно обслужване, ние също се считаме за офис за покупки на клиенти в Китай. Имаме удоволствието да имаме вашите чертежи и мостри за разработване на нови продукти и ние ще интегрираме ефективно ресурсите на индустрията и ще контролираме стриктно разходите, за да направим повече печалба за клиентите. Ние искрено очакваме да си сътрудничим с вас. Нашата бизнес философия е да бъдем надеждна марка мебелен обков и да създаваме стойност за нашите клиенти, доставчици и обществото. Нашето развитие произхожда от неуморно преследване и непрестанни иновации.

Ние предлагаме висококачествени продукти на различни ценови точки, което ще ви улесни да задоволите нуждите на широк кръг от бъдещи и съществуващи клиенти. Addith се специализира в предоставянето на рентабилни продукти с качествено обслужване.

Винаги, когато имате нужда от продуктова поддръжка, мостри, по-бързо време за производство, допълнителен аутсорсинг... Addith е винаги тук за вас!

Свържете се с нас сега, за да започнете снабдяването.

Често задавани въпроси
 • Q

  Какво трябва да направим, ако възникнат дефекти в качеството след получаване на стоките?

  A
  Моля, любезно ни изпратете снимки с подробно описание по имейл или по друг начин, Addith ще го реши вместо вас незабавно, ако това е наша небрежност, ние ще възстановим сумата или ще бъде уредена безплатна замяна, след като бъде потвърдена. Ние предоставяме надеждно и навременно следпродажбено обслужване, за да спечелим доверието на много стари и нови клиенти, трябва да сте доволни от Addith.
 • Q

  Какъв е срокът за плащане?

  A
  Обикновено T/T, L/C или други за договаряне.
 • Q

  Какъв е товарният капацитет за 20-футов контейнер и възможно ли е да се зареждат смесени продукти в един контейнер?

  A
  Максималният капацитет на зареждане зависи от продуктите и метода на опаковане, който сте поискали, ние ще потвърдим подробностите, след като потвърдите поръчката, смесването на продукти в един контейнер е приемливо.
 • Q

  Как можем да знаем повече информация за опаковката?

  A
  Ние сме първокласен доставчик на OBM за опаковане, както обичайно, ако няма специални изисквания към опаковката, обикновено ще отпечатаме логото на собствената марка „Addith“ върху вътрешната опаковка и външната опаковка. Освен това можем да предоставим допълнителна OEM услуга по заявка на клиента, но ще има по-голяма MOQ от нормалните начини. Ако имате нужда от услуги за опаковане, които можем да предоставим, моля не се колебайте да се свържете с нас за консултация, ние вярваме, че ще ви предложим по-добро задоволително решение.
 • Q

  Колко време е времето за доставка?

  A
  Можем да доставим продукта около 20-45 дни, което зависи от различните продукти, ние ще организираме производството, след като получим вашия депозит. Ако поискате по-ранна дата за доставка, ние ще преговаряме за уреждане и ще уредим по-ранен час за вас.
 • Q

  Как можем да вземем проби от вас?

  A
  Ние ще ви предложим безплатни мостри, преди да направите поръчка, трябва да платите само разходите за превоз, като използвате вашата експресна сметка или просто да организирате услугата за получаване.
 • Q

  Как можем да разберем качеството, преди да направим пробна поръчка?

  A
  На първо място, ние ще предоставим безплатни мостри, преди да направим пробната поръчка за вашия тест за качество, след времето за поръчка ще ви изпратим предпроизводствената мостра за повторна проверка на детайлите на продукта. И винаги имаме строг контрол на качеството по време на нашия производствен процес, за да избегнем проблем с качеството. Освен това имаме тест за качество, базиран на различни национални стандарти, за да докажем нашето отлично качество, което ни показва, че ще бъде вашият приоритет.
 • Q

  Какво е минималното количество за поръчка при първа покупка?

  A
  Различни MOQ за всеки артикул и това зависи от стоките, които избирате. Например плъзгач за сачмени лагери: 1,500 до 3,000 комплекта/размер, панта: 10,000 30,000 бр. до 1,000 3,000 бр./модел, дръжка: XNUMX до XNUMX бр./модел и т.н.
 • Q

  Как можем да научим повече за вашата компания и основен продукт?

  A

  Ние сме много професионален доставчик на мебелен обков, който се специализира в мебелни аксесоари в продължение на много години и нашата собствена марка "Addith" се продава добре в много страни, която е в състояние да предложи вашите висококачествени продукти и професионално обслужване. Нашите основни продукти са: панти, плъзгачи, дръжка, опори, брави, винтове, крака за маса, кошници и други мебели. Ставайки наш дългосрочен партньор, ние ще се радваме да ви помогнем да разширите своя пазар и да увеличите пазарната си мощ.

 • Q

  Търговска фирма или производител ли сте?

  A

  Ние сме професионална търговска компания за износ, а също така сме фабрика, която разполага със собствена производствена линия за основни продукти, за да осигурим разнообразие от продукти, за да отговорим на нуждите на пазара за нашите нови и стари клиенти, събрахме огромен източник за почти свързаните фабрики за мебелен обков в Китай, това ни позволява да ви предоставим всякакви персонализирани решения с добавена стойност, ние оценяваме различни цени според нивото на качество и препоръчваме на клиентите за различни пазари, професионален процес на контрол на качеството преди изпращане, също така се разработват нови артикули за сезон и можем да предоставим услуга за персонализиране на продукти според вашите специални изисквания. Addith е специализирана да предлага решения на едно гише за вас, ние винаги осигуряваме бърз и високоефективен отговор. За ПО-ДОБРА ЦЕНА, ВИСОКО КАЧЕСТВО, НАЙ-ДОБРАТА УСЛУГА, Addith е вашият умен избор, можете да разчитате на нас!

Разследване
Напишете ни съобщение

ОСТАВЯТЕ НИ А СЪОБЩЕНИЕ

Горещи категории